Disclaimer

Disclaimer

DIT IS DE DISCLAIMER VAN SONJA LINGEN

Het copyright van deze website en bijbehorende content behoort aan Sonja Lingen. Ik stel het op prijs dat je de inhoud niet verspreidt op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat ik dat niet toesta. Bij twijfel niet doen, of per e-mail toestemming vragen via: info@sonjalingen.com

– Het is wel toegestaan om korte tekstfragmenten en one-liners te citeren op social media, of via blogs, voorzien van bronvermelding. Dank voor het delen.

– Mijn online programma’s zijn bedoeld om je te helpen in jouw ontwikkeling en je zoektocht naar jezelf. Ik kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door mij aangeboden kennis is geheel aan jou. Ik wil en kan je alleen helpen door het delen van mijn kennis en ervaring.

– Ik geloof niet in programma’s of cursussen die beloven dat je in korte tijd rijk, financieel onafhankelijk, zen, gelukkig, of verlicht zult zijn. Dit bereik je alleen door hard te werken, een onderbouwd plan, inzet en doorzettingsvermogen.

– Alle producten en diensten die ik aanbied zijn door mij ontwikkeld voor persoonlijke groei. Niets in dit programma of in welke van mijn content ook, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Ik bied geen financiële, juridische, medische, of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van de door mij geleverde programma’s, producten, evenementen, diensten en websites, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Ik adviseer om contact op te nemen met je arts, accountant, advocaat of professionele adviseur, voordat je ingrijpende acties gaat ondernemen, of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook. Op geen enkele wijze kan ik (Sonja Lingen en/of SonjaLingenArt) aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

– Kortom: Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.

– Dank dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is standaard juridisch geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben.

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Sonja Lingen van toepassing.